Khasiat Tongkat Ali

Ali-Activ® Plus ( World’s First Tongkat Ali & Moringa Oleifera Liquid Concentrates)

Tongkat Ali Concentrate Extract adalah 100% ekstrak tulen  cecair pekat akar tongkat ali , bahan semula jadi dengan tiada bahan tambahan, pengawet, pengisi, pewarna, perisa, gluten, lemak, gula, vitamin atau pengganti menyalahi undang-undang untuk menghasilkan tahap bioaktiviti optimum.

Maklumat Penting: Kelebihan utama   Tongkat Ali Extract Concentrate 100% larut dalam air, PG dan VG, kandungan nutrien yang tinggi, yang bertindak sebagai makanan tambahan berfungsi untuk kegunaan langsung oleh manusia dan memberi kesan kepada kesihatan manusia (afrodisiak yang kuat, penambah tenaga, hormon semula jadi mengimbangi kesan sifat  dan anti-penuaan)

Dos yang disyorkan: Ekstrak Concentrate Tongkat Ali (cecair kekuatan ekstrak) 2.5: 1. Jadi, setiap 200mg ml bekalan daripada Tongkat Ali Concentrates “Standardized” Extract, di mana kepekatan aktif juzuk pekat ini adalah satu kejayaan baru tanpa kesan termogenik atau pemanasan berbanding memakan gred ekstrak normal. Ia juga boleh dibeli secara pukal sebagai bahan berfungsi tanpa kepahitan dari ekstrak yang dihasilkan sambil mengekalkan semua kesan bioperubatan.

KHASIAT  Ali-Activ® Plus

Meningkatkan tahap Testosterone 
S
ebagai Testosterone Booster
M
emberi TENAGA dan membina otot tubuh
U
ntuk kesihatan tulang dan mengelakkan osteoporosis
Sebagai Anti-Penuaan organ tubuh
Mengawal mood saikologi dan stress
S
ebagai rawatan kesuburan kepada kaum lelaki
M
emperbaiki nafsu seks atau libido
M
embantu memulihkan mati pucuk
Merawat BENGKAK Prostat
Sebagai anti kanser prostat

NOTE: Sila klik perkataan berwarna BIRU di atas  untuk membaca kajian saintifik berkenaan Tongkat Ali !

Kaedah Pengambilan  Ali-Activ® Plus

Mudah untuk digunakan dan dos kawalan dengan keputusan yang cepat. Setiap botol 10 ML (Sehingga 400 titik atau 4000 mg) setiap drop 7mg Tongkat Ali + 3mg Moringa Oliefera. (Satu botol boleh bertahan sehingga 40 hari)

Untuk meningkatkan tenaga, membina otot dan prestasi sukan & daya tahan, tambah 15-20 drops ke dalam botol air minuman latihan atau senaman atau sebagai alternatif drop 5-10 bawah lidah sebelum dan selepas senaman.

Untuk Prestasi Seksual ambil 20 titis (sublingual, titis di bawah lidah selama 20 saat sebelum minum) 1.5 – 2 jam sebelum BER-AKSI..

Untuk  Meningkatkan Testosteron atau Terapi Penggantian Testosteron semula jadi, meningkatkan kejantanan atau rawatan mati pucuk, ambil 8 hingga 16 titik ke dalam minuman setiap pagi semasa sarapan pagi. (3 Botol x10ML adalah baik untuk sehingga 120 Hari).

  • Botol pertama gunakan selama 6 hari dan rehat 1 hari. Anda akan mempunyai tahap tenaga yang lebih tinggi, kecerdasan mental yang lebih baik dan tidur yang lebih baik adalah kesan yang dijangkan.
  • Botol kedua ambil selang sehari. Libido kembali, mood bertambah baik dan kekuatan fizikal bertambah baik.
  • Botol ketiga ambil setiap selang 3 hari untuk penyelenggaraan umum badan. tahap testosteron, libido, peredaran darah dan ereksi akan meningkat dengan ketara.

Sebaik sahaja kecergasan, ereksi, mood dan tahap testosteron  badan anda telah bertambah baik, anda hanya perlu mengambil  untuk setiap 3 hari. Anda boleh mengambil titik tambahan seperti di atas sebagai tambahan kecergasan apabila anda membuat latihan di gimnasium atau sebagai tambahan kepada prestasi seksual yang telah sedia ada.

Scientists identify Asian tree that ‘cures 1,000 diseases’

 

Sila lihat penjelasan  lebih lanjut dalam  video. Klik >> VIDEO